21 Nisan 2011 Perşembe

!Box!Box!Box!Box!Box!Box!Box!Box!

Hani hatırlarsınız boyner de filan standları vardı. Küçücük kare bir kutunun içine sığdırmadıkları giyim eşyası kalmadı. Şimdi ise değişti.Büyüdü ve genişledi. Kocaman mağazalar açtı. Neden mi? Çünkü yaptıkları gömlekler,pantolonlar,şortlart-shirtler,çoraplar vs küçük kutularına sığamaz hale geldi.Paylaşacakları orijinal fikirleri çoğaldığı için kocaman kocaman mağazalar açmaya başladılar. Şimdilik yeni açılan Sapphire İstanbul ve Marmara Forum da büyük mağazaları var. İstiklal caddesindeki küçük mağazayı unutmayalım:) Ben Sapphire mağazasını gezdim. İçeri girer girmez ilk önce mağazanın fresh kokusuna vuruluyorsunuz. Sonrasında gezmeye başlıyorsunuz ve ilerde bıyıklı trikoyu görüyorsunuz ve aşık oluyorsunuz.
Sonra kabine yöneliyorsunuz.Ağınız açıkkalıyorsunuz. Neden mi?
Kabinler rengarenk her kabinin ayrı bir rengi var. Ve U şeklinde her kabin.:) Sanki genel evlerdeki özel odalara girer gibi hissetsem de gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm. Çok orijinal bir fikir. Ayrıca mağazanın tasarımını da çok çok iyi!.Bu yazıyı okumakla olmaz. Gidin,görün görmeden değişime tanık olamazsınız. Bu zevki yaşamalısınız. Peki bu marka Hangi marka?
Bu hala soru zihninizi meşgul ediyor mu? Ediyorsa çok ayıp. Tabi ki de Ve şu an t.box mağazalarında indirim var, 1. ürün %30 2. ürün de %50! İndirim zamanı bitmeden yetişmeye bakın... Ürünlerin bir kısmına aşağıdaki fotoğraflardan bakabilirsiniz...

Do you remember, there were stands in Boyner? There wasn’t any kind of cloth that they could’t make it fit into a diminutive square box. But now it changed. Grew up and extended. They opened enormous shops. Are u asking why?

Because the shirts, trausers, shorts, t-shirts, socks etc. that they produce couldn’t fit into tiny boxes anymore. They started to open new stores because the original ideas that they are gonna share accrued.
For now, they have big stores in Sapphire Istanbul and Marmara Forum. We shouldn’t forget the little store in Istiklal Street. You must go and see. You can’t be witness the change without seeing there.

I wandered the new store in Sapphire. Once I had stepped in the store I fell in love with the fresh smell. Thereafter I started to stroll around and saw a jumper having a moustache and fell in love. Then I shepherded the fitting room and I shocked. Are u asking why? Because the fitting rooms are colourful and each cubicle has a different colour . I felt like I was stepping in a private room in a panel house but i found the idea so original.And i also liked the design of the store. It is imposible for u to understand by reading this. You should go and visit the store. You should try this pleasure. Which brand? Is this question engaging ur attention? What a shame! Of course T.Box. I am making mention of

Belki o bıyıklı trikoya bitmeden sen sahip olursun?

PS:
Bundan sonra girdiğim postlara ingilizce de yazılacak. Benim ingilizce bilgim yetmediği için arkadaşımın yardımıyla olacak...

2 yorum:

Yasemin Öndar dedi ki...

Barışçımm dünyaya mı açılıyosunn tebrik ederim :) Kendin de yazarsın sonraları olsun ;)

Peaceinwonderland dedi ki...

:) Ya baktım şimdi avrupalardan oralardan buralardan bloguma geliyorlar.ahahha Onlar geliyorlarsa en azından sadece fotoğraflara bakmasınlar didimdi. Uzun zamandır düşünüyordum hem arkadaşımın gelişimi hem de blogumun gelişimi için yararlı olur diyorum. bakalım. Çok değil 2 yıl sonra falan kendim yazarım :)
mucx