15 Haziran 2011 Çarşamba

T.Box Tenzilat! @Campaign

T.box Tenzilat'a başladığını geçtiğimiz hafta facebook sayfasından duyurmuştu. Ürünlerde %70'e kadar varan indirim hala sürüyor. İndirim sürecinde tefal ile yeni bir kampanya da başlatmışlar.
(Demek ki oluyormuş elektronik ile moda işbirliği yapabiliyormuş. O zaman Elektronik okuyup da okul hayatımın devamını moda alanında devam ettirmek istediğimi söylediğim,konuştuğum insanların tepkileri "aaaa çok benzer bölümler, Nasıl yani?" oluyor. Bu konuyu konuştuğum her insandan bu kinayeli cümleyi duymak çok sinir bozucu tahmin edersiniz ki... Neyse kendimden bahsetmeyi çok sevmiyorum. Anlayacağınız üzere 1 yıl dolacak neredeyse hala hakkımda kısmını doldurmadım. Yavaş yavaş bu tür demeçlerle beni tanıyacaksınız sanırım)

Tefal ile olan kampanya ya dönelim zira çok ilginç bir kampanya... Şimdi T.Box İSTANBUL-Marmara Forum,Torium,Sapphire,Starcity,Beyoğlu, ADANA-Optimum,ANTALYA,Terracity mağazalarından herhangi birinden her 50TL ve üzeri alışveriş yaptıklarında Tefal mağazalarında kullanabilecekleri 25TL hediye çeki kazanıyor. Tefal mağazalarından da her 70TL ve üzeri alışveriş yaptığınızda T.Box mağazalarında kullanabilecekleri 10TL değerinde hediye çeki kazanıyor...Üstelik bubububu bu fırsat T.box mağazalarında daha önce başlayan %70 indirim ile birlikte sunuluyor!
Bir taş ile iki kuş yani ;)


Ps:Geçtiğimiz hafta Bursadaydım. Bursa Anatolium AVM de T.Box açılıyor. Bursalılar e.eğlenceye hazır olun :)

2 yorum:

Yasemin Öndar dedi ki...

Heey ! Barıştan al haberi... Kim ne derse desin yahu hedefin belli ölmek var dönmek yok ..:P seviyorum seni canım benim...:)

Peaceinwonderland dedi ki...

:)) Aynen! BU mottoyu sevdim. Ölmek var dönmek yok :) Bende senii seviyorum :))