6 Şubat 2011 Pazar

Güleyim mi ? Ağlayayım mı? @IFW

Üzerimizden İstanbul moda haftası geçti.
Image Hosted by ImageShack.us

Benim mi beklentilerim çok yüksekti bilmiyorum ama ben tasarım adına bir kaç parça gördüm.
Aslında bu fikrim IFW 'de defilesi olan tasarımcıların geneline yayabilrim. Tabi koleksiyonları için harcadıkları çaba,emeklerine saygım sonsuz ama bu kadarda ticari amaç güdülmez ki canım.
Bana böyle hissettiren oldukça fazla işler vardı. Ya da kendimizi çok fazla beklenti içine sokmamak mı gerekiyor? İnsan üzülüyor canım benim ülkemde benim moda haftam da podyuma atlas pasajı seviyesindeki taytları ve bir önceki koleksiyonu ile aynı kesimleri olan elbiseleri çıkarınca,insan olağanüstü bir hayal kırıklığı yaşıyor.
Bir de bu kişilerin emeklerine saygı derken yaptığı hatalarını real'de konuşurken ama twitter,facebook,blog gibi yerlerde yazmıyorsunuz ya sizin yaptığını bu hareket.Bütün defilelere ağlaya ağlaya ve "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" vb cümleler ile görevlileri zor duruma sokarak A yıldız sticker alıp,üstüne bir de Organiasssyooğğnn berrbağğtttıığğğ diye ortalık da dolaşanların yaptığı seviyesiz hareket ile eş değerde.
Kısacası
Düzgün insan olun,değilseniz bile olmaya çalışın.

Yazının anlam ve önemine uyuyor sanki....




4 yorum:

Unknown dedi ki...

organizasyon içinde olduğumdan mı bilmiyorum yazın çok hoşuma gitti tasvirin çok güldürdü çünkü gerçekten öyle =D bende bloga konu hakkında yazı koyuyorum şimdi..

Peaceinwonderland dedi ki...

Yüzünü güldürebildiysem ne mutlu bana! :)
Yazını az önce okudum.Ben günde sadece 1 defileye girdiğim için zorlanmadım,bu yüzden yorum yapmıyorum.Size de Allah kolaylık versin,bu tür organizasyonlarda Türklere hizmet etmek çok zor.
Yazını da elimden geldiğince yaymaya çalışıyorum ki en azından organizasyondaki yapılanların gerçek sebebini görmelerini sağlayalım, onlar da hak versinler.:)
Teşekkürler gözde...

Stil Direktoru dedi ki...

Ablan kurban olsun sana. Ben zaten fikirlerimi yazmistim ablacim biliyorsun. Kac kisi yazarsa o kadar iyi. Iyi yaptin tatlim sende bunu yazmakla öpüyorum seni canim

Peaceinwonderland dedi ki...

Teşekkür ederim direktörüm :)
bende seni öpüyorum,hemde kokulu. :)