9 Mayıs 2011 Pazartesi

Go Mongo Mother's Day



Dün anneler günüde annemle ayaklarımıza kara sular inene kadar gezdiğimiz için. Blogum da anneme ancak yer verebiliyorum. O beni bu yaşa getirdi tabi ki yalnız değildi yanında babam ve ağabeyim vardı. Ama annemin emeğini üstümde çok daha fazla hissederim. Uzun zaman olmuştu annemle keyifli bir gün geçirip,ayaklarımız kızarana kadar alışveriş yapmak. Dün hayatım da geçirdiğim en güzel anneler günüydü. Sırasıyla...
İlk önce beraber Go Mongo Suadiye de karnımızı doyurduk.,
Menümüz 1 başlangıç tabağı ,Mangolian Barbeque,yapış yapış çikolata ve kırmızı şarap.
Masa da ki bu hoş görüntüyü annem de misafir geldiğinde uygulayacakmış. Benden söylemesi çok dikakt çekiyor.
Başlangıç tabağımızı beklerken mangolian barbequemizi yapmaya çalıştık,çabaladık.
Adını hatırlayamadığım platin rengi saçlarına ve gülümsemesine vurulduğum görevliden yardım da aldık itiraf edeyim. İşin içine sos girdi mi zor çıkıyorum. Sağ olsun sos konusunda bana yardımcı oldu.
Annemle karşılıklı ilk defa şarap içtik. Bu güzel duygunun tarifini anlatamayacak kadar mükemmeldi. Şarabın acı tadı bile tatlı geldi. :)
Ve çıktık...
Sonrasıda cadde yürüyüşü ve caddebosdan sahili. Annemi birazcık ince giydirdiğim için üşüdü, bu yüzden sahilde fotoğrafımız yok. :( Bir daha ki sefere inş :)
Ne giydik? ihihi
Ayrıca annemin saçlarını ben boyadım. İsteğimi kırmadı birazcık morardı :P
Yazmadan olmaz...
Go Mongo garsonlarına,barmenine,bizi karşılayan genel müdüre ve hala aklımda olan platin saçlı kadına çook teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi ağırladılar. O kadar iyi ağırladılar ki çıkarken 6 kez teşekkürler iyi günler dedik. Gerisini siz anlayın. Ayrıca gittiğiniz de mango sufle yemeden masadan kalkmayın. Biz barbegue ile karnımızı tıka basa doyurduğumuz için tatlımızı bile paylaşarak yedik. İnanılmaz doyurucu ve lezzetli yemekler...

Annenizin değerini bilin. O olmadığında çok zor oluyor...

Günün sözü:Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz


Özel Teşekkür:Brandroom


2 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Haha deli seni yerim bende annen sayilirim dipler gelsin alo diycem

Peaceinwonderland dedi ki...

:D :D bende yirim. Ah her zaman bir telefon uzaklığındayım biliyorsun komşum :P
Mucx