7 Kasım 2010 Pazar

Uzun soluk xX2

Yine kayboldum. :/
Üzüldüğünüzü,beni aradığınızı biliyorum.:D E o halde?
Image Hosted by ImageShack.us
(Bu fotoğraf İFW 2010'dan kalma)
Ben yok ilken neler olmuş? Yokken nerelerde neler yapıyormuşum?

Ben yokken en büyük olay H&M Türkiye'ye geldi forum İstanbul da lk mağazasını açtı.İkinci mağaza İstinye park(Yarın).Üçüncü mağaza ise İstanbul Haramidere Torium AVM'de. Sahi bu semt neyin nesi? (Bilgi için Vitrindeyiz'e Teşekkürler)
GAGA MTV EUROPE MUSIC AWARDS'TA 3 dalda ödül kazanmış. Geniş yazı ve bilgi için ise Gossip Boy
Aphro ve Diony sürtüklerinin sex maceralarını bir önceki uzun soluk yazımda okumuşsunuzdur.Şimdi ise Arabanın arka koltuğu fantezilerini yaşamak için tehlikeli bir yola girmişler. Evet bunlar tam bir sürtük. Sizi seviyorum:D
Victoria's Secret her yıl yaptıkları defile kadar iyi olmasa da bu yıl beni benden alan kanat bu.
Image Hosted by ImageShack.us
Sizin bu sene favori kanadınız hangisiydi?

Bir müzik haberi daha Cem Adrian 'Ses değil his performans albümü' dediği "Kayıp Çocuk Masalları" lansman gecesini 8 aralık 2010 Ghetto da yapacak. Biletler için tıklayınız.(Ücretler lansman olmasına rağmen çok uygun)
Cem adrian'ın yeni albüm hazırlıklarına başlayacağını her duyduğumda şarkılardan önce acaba albüm kapağı nasıl olur? Sorusu, beynimi kemirir. Albüm kapağı yayınlanır ve her albüm kapağını gördüğümde elimle alt çenemi yukarı doğru iterim.
Image Hosted by ImageShack.us

Kayıp Çocuk Masalları Trailer
Albümden 'unutursun' Şarkısını dinlemek isterseniz.Tık

Ben yine buralarda yokken :) tasarımlarıyla sizi,kişiliğiyle beyinizi büyüleğen Bilun Şen tasarımlarını artık internet üzerinden değil. Nişanlısının cesaretlendirmesi ile Galata'da bir dükkan'da satışa çıkardı. Açılış bir harikaydı,Bilun'da öyle.He yerde Bilun'un enerjisi,nefes aldığınız her an yüzünüzde bir gülümseme oluşuyor.Tasarımlarınına dokunduğunuzda gördüğünüzde bunu buraya koymayı nasıl akıl etmiş? Vay be! Bu ne şeker bir şey! OF çok güzel. Gibi cümleler ağzınızdan dökülüyor. Tarif edilmesi zor anlardı. Eve dönmek zorunda olmasaydım kapanana kadar orada bir kenarda otururdum :))
Image Hosted by ImageShack.us

Bu pop art broşlar çok şık. Ayrıca Bilun'un tek eksiği erkekler için tasarımları olmaması.Bende böyle unisex parçalarıyla idare ediyorum.Etiketi Bilun Şen olsun, bana bir şey olmaz...Hani erkekler için de tasarımlar yapsa hiç fena olmaz. :)
Açılışta Styleistico ve moda tutkusu ile tanıştım.Sohbetleri akıcı bilgileri taze, mükemmeldi. Hayalim moda tasarım okumak söylemiş miydim? Bu konu hakkında biraz daha bilgilendim.Detay bilgiler önemli.:) Tekrar tekrar teşekkürler.
Modda twin ile de tanıştık görseniz çok tatlı bir kız. Bir günlüğüne onun fotoğrafçısı oldum. O gün bütün fotoğraflarını çektim.:) En kısa zamanda tekrar görüşeceğiz.
A retro moda ve moda duygusu'nu unutmak olur mu? Olmaz. Sohbetleri güzel saatlerce konuşabilmek mümkün. :) Çıkarken Bilun ve Beril Öke Gülen ile ropörtaj isteğimi konuştum ve kabulleri alarak ayrıldım Galata Serdar-ı Ekrem caddesinden.....
Image Hosted by ImageShack.us

Açılıştan bir sonraki gün Ozan Eicher Facity online fotoğraf projesi kapsamında poz verdim.
Image Hosted by ImageShack.us

Ben yine buralarda yokken bu yazımda yazdığım gibi bayramın 3. günü Bursa'ya gittim Çok güzel ve eğlenceli mekanlar var. Duyduğumda çok şaşırdığım Bursa'nın ilk fotoğraf konseptli cafe & restorant olan Gren'e kahvaltıya gittik. İçeri ilk girdiğinizde duvarlarda sizi farklı fotoğrafçıların çektiği birçok fotoğraf karşılıyor.Konsept'i ilginç,düzenlemesi şık bir mekan. 3 katlı olan mekan zemin katı gelişmiş teknoloji ile düzenlenmiş toplantı salonu olarak düşünülmüş giriş kat ise sergi ve cafe olarak kullanılıyor. Teras katı ise sadece karnını doyurmak için gelenleri ağırladıkları yer.(Yani biz)
Bursa'ya yolunuz düştüğünde uğramalısınız...
Adres:Arap Şükrü Sokağı,Sakarya caddesi No:46
Burada facebook sayfası.Burada da web sayfası.
Image Hosted by ImageShack.us
Bu arada genç tasarımcı Elif Ergin yıl başına özel indirim yapmış.
Elif Ergin ile ilgili sizinde daha sonra detaylı bir yazı hazırlamayı düşünüyorum...
Elif Ergin facebook page
Bu uzun soluk'ta böyle bitti.Sanırım yazmayı unuttuğum konular var gibi hissediyorum onları hatırlamayı beklersem bu uzun soluk yazısı uzadıkça uzayacak...


7 yorum:

apollo boy dedi ki...

pop art broşlar cidden çok tatlıymış =) =)

Peaceinwonderland dedi ki...

Bilunn duy duy :)

Unknown dedi ki...

Güzel bir post olmuş...
Ayrıca advertisment için thx

Peaceinwonderland dedi ki...

Teşekkürler:)
Teşekkürler:)
Teşekkürler:)
(copy paste yapmadım :D)

MODA DUYGUSU dedi ki...

aaaa beni unutmak tabiki olmaz :) doyurucu bi post olmuş :) xoxo

Beril Öke Gülen dedi ki...

ben de teşekkür ederim :)

Peaceinwonderland dedi ki...

:)) Unutmadım kıyafetin ise hala aklımda diyebilirim :)

:)))