27 Haziran 2011 Pazartesi

Kemal Doğulu Blogger Event

21 haziran salı staj yerimde eziyet çekiyorum birden telefonum çalıyor.
Çarşamba günü Kemal Doğulunun biz bloggerları evine davet ettiğinin haberini alıyorum. E insan heyecanlanıyor.
-Hava kararıyor,aydınlanıyor ve tekrar kararıyor kendime geldiğim de Kemal Doğulu'nun evinde çatalla sushi yerken buluyorum kendimi. (cidden kendime geldiğime inandınız mı?)
Renkli ayaklanmalar da olmadı değil :)
Biraz oturduk hoş sohbet ettik ve o yüzlerce ünlünün geçtiği duvarlardan biz bloggerlar da geçtik. Keyifli bir gece Kemal'in takdir edilesi ev sahipliği,samimiyeti,sıcaklığı, hoş sohbeti,tüm bloggerlar ile tek tek ilgilendi,hepimizin gönlünü kazandı...

Kemal Doğulu yeni albümünü çıkarmaya hazırlanıyor. Bu yüzden biz bloggerları topladı.

Albümün konsepti süper! Şu an için konsepti paylaşamıyorum ama yakında twitter hesabından sizlere duyuracak.Albüm dijital format da dinlenebilecek,indirilebilecek ama söz konusu Kemal olunca ne yapacağını hiç bir zaman kestiremeyeceğimiz için bir bakmışsınız D&R da albüm kartonetini görmüşsünüz!
Albüm kostümlerini Selim Baklacı ve Ezra-Tuba hazırlıyor. Sizi albüm kapak fotoğrafında olacak olan Selim Baklacı kostümü ile selamlayacak.Ya da siz onu selamlayacaksınız... 
Tüm bilgileri depoladık aklımıza,sıra geldi şarkıları dinlemeye.
3 şarkıyı da dinledik yerimizde duramadık. Eyvallah şarkısı bile kıpır kıpır enerji dolu.
Kemal oynuyorum diyor ya asıl sizi oynatıyor.Ters köşe devam ediyor biraz ;)
Sizler için 2 adet teaser hazırlandı. Biri eyvallah,biri oynuyorum.Diğer şarkı 'dene' üzerinde çalışmalar son noktada...
Oynuyorum/Elekronik-pop
Eyvallah/slow

Dene/alternetif rock
Bu şarkının demo kaydını dinledik,diğerlerinde çok daha farklı bir sound'u olacağını söyledi Kemal, ayrıca 'Dene' şarkısının sözleri Kemal Doğuluya ait.
Biraz çıtlatayım size " dene yine alev alsın dudağım öperken seni seni seni seni,dene mutlu görelim uzaktan bakınca sizi sizi sizi sizi"Albüm kritiğini albüm çıkınca yapacağım.


Fotoğraflar Onur Yüksel ve Seda Öztürk


18 Haziran 2011 Cumartesi

Christian Louboutin Autumn Winter 2011-2012

Belki bir çoğunuz sahip olamazsınız ama sadece onlara bakmaya kimse karşı koyamaz.İnanılmaz uçuk fiyatlarına rağmen koleksiyondan bir parça bile sahip olmak için aylarca hiçbir etkinliğe gitmeyen,gezmeye çıkamayan,alışveriş yapamayan ama Christian Louboutin ayyakkabım olsun diye 6-7 ay boyunca eziyet çekim sonra o ayakkabısını sokakta giyince havasından geçilmeyen kadınlar tanıyorum.Haklılar da onlar sadece ayakkabıya sahip olmuyorlar Christian Louboutin ismine de sahip oluyorlar.
Kırmızı tabanları ile dünyada en çok tanınan ayakkabılardır her halde.Yeni koleksiyonun da sportif,zarif,stylish,sevimli,ihtişamlı,renkli, yüksek topuklarla tıkır tıkır geliyor Louboutin...





Şu zara women siyahı ve deri beyaz olan bir ince topuklu ayakkabı vardı hatırlarsınız.Neredeyse dünyada ki tüm moda bloggerleri almıştı. Zara'nın o modeli kimden arakladığını anımsanıdız mı?

17 Haziran 2011 Cuma

Tom Ford Women Fall Winter 2012 Preview Video

Tom Ford sır gibi sakladığı kadın kış koleksiyonunun görüntülerinden oluşan bir video paylaştı, geçtiğimiz hafta tomford.com da. Koleksiyon olağan üstü. Renkler özenle seçilmiş.Sanki her biri kıymetli mücevher rengi.

Kadınsı,sexy,romantik ve gotik tarz üzerine kurulu bir koleksiyon sezdim.İpek,kadife,deri,şifon,dantel,kürk vs hazırlanmış koleksiyon fotoğraflarının daha fazlasını görmek için sabırsızlanıyorum.
Fotoğrafları bulur bulmaz (Mail kutuma düştü mü demeliydim?) sizlerlede paylaşacağım.Şimdilik bu kısa video ile idare edelim.


Elbiseye göre model seçmek bu olsa gerek. Elbiseler sanki bu modeller için yapılmışcasına,elbiselerin ruhuna işlemişler...
(Tamam işleri bu ama her model bunu beceremiyor.)

Lady GAGA Şaşırtmaya Devam Ediyor! 'The Edge Of GLory'

Dün gece oturup sabaha kadar boşuna beklemişim. GAGA artık Lady GAGA'ya neler oluyor diye bir albüm çıkartırsa şaşırmayacağım. Yeni klibi the edge of glory inanılmaz derecede basit(Gagayı sadece kendisiyle kıyaslıyorum) Kendine sürekli bir şeyler katan gaga artık tekerrür etmeye mi başladı?
Klip sadece bir binanın önünde dans ederek geçiyor arada merdivenlere çıkıyor falan. Garip yani.Diğer kliplerinin içerisinde hep bir mesaj veren gaga bu klipte ne yapmaya çalıştı anlayan varsa bana da anlatsın... Born This Way albümünün en sevdiğim şarkısı heba oldu.
Klibin en güzel yani ise görselliği
Üzerindekiler: Versace (vintage)
Moda Editörü:Nicola Formichetti
Makyaj:Val Garland
Yönetmen:Lady Gaga


Severim de döverim de

15 Haziran 2011 Çarşamba

T.Box Tenzilat! @Campaign

T.box Tenzilat'a başladığını geçtiğimiz hafta facebook sayfasından duyurmuştu. Ürünlerde %70'e kadar varan indirim hala sürüyor. İndirim sürecinde tefal ile yeni bir kampanya da başlatmışlar.
(Demek ki oluyormuş elektronik ile moda işbirliği yapabiliyormuş. O zaman Elektronik okuyup da okul hayatımın devamını moda alanında devam ettirmek istediğimi söylediğim,konuştuğum insanların tepkileri "aaaa çok benzer bölümler, Nasıl yani?" oluyor. Bu konuyu konuştuğum her insandan bu kinayeli cümleyi duymak çok sinir bozucu tahmin edersiniz ki... Neyse kendimden bahsetmeyi çok sevmiyorum. Anlayacağınız üzere 1 yıl dolacak neredeyse hala hakkımda kısmını doldurmadım. Yavaş yavaş bu tür demeçlerle beni tanıyacaksınız sanırım)

Tefal ile olan kampanya ya dönelim zira çok ilginç bir kampanya... Şimdi T.Box İSTANBUL-Marmara Forum,Torium,Sapphire,Starcity,Beyoğlu, ADANA-Optimum,ANTALYA,Terracity mağazalarından herhangi birinden her 50TL ve üzeri alışveriş yaptıklarında Tefal mağazalarında kullanabilecekleri 25TL hediye çeki kazanıyor. Tefal mağazalarından da her 70TL ve üzeri alışveriş yaptığınızda T.Box mağazalarında kullanabilecekleri 10TL değerinde hediye çeki kazanıyor...Üstelik bubububu bu fırsat T.box mağazalarında daha önce başlayan %70 indirim ile birlikte sunuluyor!
Bir taş ile iki kuş yani ;)


Ps:Geçtiğimiz hafta Bursadaydım. Bursa Anatolium AVM de T.Box açılıyor. Bursalılar e.eğlenceye hazır olun :)

14 Haziran 2011 Salı

T******* New Creative Directör ÜMİT BENAN ŞAHİN!


Pitti Uomo'nun en iyileri belirlemek amacıyla düzenlediği yarışmada Who's on next? ödülünü aldıktan sonra kazananın Türk olması nedeniyle epey mutlu olmuştum.
Ümit Benan beni yine sevindirdi neden mi?
Bu yıl 100. yılını kutlayan mükemmeliyetçi İtalyan markası Trussardi'nin yeni yaratıcı yönetmeni Milano da ki medarı iftiharımız Ümit Benan ŞAHİN! Başarısının daim olmasını dilerim.

12 Haziran 2011 Pazar

Sokakta Ne Moda? Benetton!

Geçtiğimiz Cumartesi bloggerlara özel lansman ile tanıtılan United Colors Of Benetton ile SokaktaNeModa.com Türkiye'de ilk defa bir projeye imza attılar. Proje esası şöyle; Kombinle-paylaş-puan ver. SokaktaNeModa kullanıcıları (eski kullanıcıları ya da yeni kullanıcılar) en az 1 Benetton ürünü ile diğer marka ürünlerini kombinleyip fotoğraflarını çekmek.Sonra da çektiğiniz fotoğrafı SokaktaNeModa sitesine yüklemek. (Üye olmadan fotoğraf yükleyemez,oy kullanamazsınız...) 3 hafta boyunca site ziyaretçileri tarafından oylanacak.Yani 1.500'den fazla üyesi ve aylık 50.000'in üzerinde ziyaretçisi olan SokaktaNeModa sitesinde ziyaretçiler yaptığınız kombininize puan verecek. Bu yarışmanın bir de ödül kısmı var... 1. 500TL,2. 300TL,3. 200TL para ödülü ile ödüllendirilecek :)
Bne kombinimi yapmakta epey zorlandım. Çünkü Benetton da benim bendenime uygun giysi bulmak zordu yaklaşık 15 dakika bir sağa bir sola dolanarak geçti.Açıkçası sıkıldım,fotoğraflara da yansımış :)
uygun bir şeyler bulup
15 dakikanın sonunda Bu gömleği ayakkabıyı ve kemeri buldum ve yarışmaya bu kombin ile katıldım...
Beğendiyseniz eğer sizi şöyle alalım.

9 Haziran 2011 Perşembe

Vogue Turkey 'Sıcak Temas' By Mariana Vivanco

Dünya modelleri arasında gözlerinden fışkıran sıcaklığı ile dünyanın en iyi modelleri arasında sekizinci sırada olan Anna Jagodsinzka Vogue ile sıcak temas halinde.Kumsalda geçen 'sıcak teması' bizler için fotoğraflayan Mariano Vivanco
O kayaların sertliğini yumuşak bakışları ve kusursuz fiziği ile kıran fotoğraflar







Haziran sayısı tam anlamıyla arşivlik bir sayı olmuş. Yukarıda gördüğünüz posterlik Anna Jagodzinska ile Sıcak Temas temalı çekimi ve İstanbul da erkeklere ait olan mekanlar olarak bilinen yerlerde 'Dışarıdan biri' isimli çekimde (Kahvehane,taksi durağı,araba tamir hanesi vs) bebeksi güzelliği ile Julia Saner.
Behzat Ç. dizisinin de canlandırdığı savcı Esra karakteri ile hafızamda sert kadın imajı bulunan Canan Ergüder Vogue ekibi sayesinde benim gözümde artık sert seksi ve her erkeğin hayallerinde olabilecek kadın olarak hafızama kazıdım.

4 Haziran 2011 Cumartesi

Galata Moda 2011 Başlıyor!

Twitter da 1 hafta öncesinde yazmıştım 7-11 haziran arasında galata moda olacağını ama kesin bir bilgi değildi. Bugün mail adresime yollamışlar sağ olsunlar. Aldığım bu duyum doğruymuş :) Size yanlış bilgi vermediğim için rahatladım yani:) Bunun gibi bir çok küçük haberleri blog yazısı yazamadığım için twiter'dan paylaşıyorum. Beni twiterdan takip etmek isterseniz tıklayınız...
Vor einer Woche hatte ich in Twitter gepostet gehabt, dass die GALATA MODA vom 07.06. bis zum 11.06. vielleicht stattfinden wird. Heute habe ich ein Mail bekommen und meine Aussage wurde bestätigt. J Ich bin echt erleichtert, dass ich euch keine falsche Meldung gegeben habe J Kleine Nachrichten wie diese, poste ich generell auf meinem Twitter-Account anstatt auf meinem Blog.
Folgt mir auf Twitter hier.




Bu yıl Galata moda festivaline katılan tasarımcıları çoook çok fazla! Bu nedenle geçen yıl Tepebaşı TRT binasının önünden taşınıp Akaretler Sıraevler'de gerçekleşecek. Galata Moda Festivali bu yıl tasarımcıların akınına uğramış.

Bu yıl;
Arman Suciyan, Aslu Güler, Ayşe Deniz Yeğin, Bahar Korçan, Bige Ökten, Bihter Aida Pekin, Çiğdem Akın, Ebru Günay, Erol Aybayrak, Founta Günem, Gamze Saraçoğlu, Gül Ağış, Günseli Türkay, Jale Hürdoğan, Mehtap Elaidi, Murat Aytulum, Müge Ersin, Nazlı Çetiner, Nejla Güvenç, Nihan Peker, Özgür Masur,Özlem Ahıakın,Özlem Kaya Özlem Uygun,Rana Berna Canok,Selim Baklacı, Songül Cabacı, Simay Bülbül, Tuvana Büyükçınar Ümit Aybek,Ümit Ünal,Zeynep Erdoğan,Zeynep Tosun Galaya Moda Festivaline katılacak olan tasarımcılarımız...
Dieses Jahr werden diese Designer die GALATA MODA FESTIVAL besuchen:
Arman Suciyan, Aslu Güler, Ayşe Deniz Yeğin, Bahar Korçan, Bige Ökten, Bihter Aida Pekin, Çiğdem Akın, Ebru Günay, Erol Aybayrak, Founta Günem, Gamze Saraçoğlu, Gül Ağış, Günseli Türkay, Jale Hürdoğan, Mehtap Elaidi, Murat Aytulum, Müge Ersin, Nazlı Çetiner, Nejla Güvenç, Nihan Peker, Özgür Masur,Özlem Ahıakın,Özlem Kaya Özlem Uygun,Rana Berna Canok,Selim Baklacı, Songül Cabacı, Simay Bülbül, Tuvana Büyükçınar Ümit Aybek,Ümit Ünal,Zeynep Erdoğan,Zeynep Tosun…

Okuduğunuz üzere birbirinden farklı bir 33 tasarımcı olacak. Bu yıl da Galata moda sürprizli geçecek. Biraz ip ucu vereyim. Sektörün önde gelen isimleri ile Moda sohbetine ve workshoplara katılabileceksiniz.. Bu isimleri 7 ile 11 haziran Galata Moda Festivalinde öğrenebileceksiniz. Belki Twiter adresimden de öğrenirsiniz...
Unutmayın Galata Moda Festivali 07-11 Haziran Akaretler Sıraevler de 3 gün boyunca sabah saat 10:00 da başlayıp 20:30 da bitecek.

Wie ihr lesen könnt, werden 33 verschiedene Designer anwesend sein. Dieses Jahr wird es auch ein paar Überraschungen geben. Ein Tipp von mir: Ihr könnt euch auf Mode-Gespräche mit führenden Namen in der Branche und auf Workshops freuen... Diese Namen erfährt ihr vom 07.06. bis zum 11.06. auf der GALATA MODA FESTIVAL. Vielleicht auch auf meinem Twitter…
Almanca çeviri için Selçuk Sercan'a Teşekkürler.
Danke für die deutsche Übersetzung an Selcuk Sercan

3 Haziran 2011 Cuma

Wood Ties

Bu ahşap kravatları gördükten sonra papyon sevdamdan vazgeçiyorum. Belki ahşap papyon yaptırabilirim. Vazgeçiyorum desem de inanmayın siz artık papyonlarım ile anılır olmuşum. :)
2 zeki insan bir araya gelmiş biraz yaratıcılık,biraz ilham ile atık malzemeler kullanarak yapılmış bu kravatlar. Bu video da kravatlarını anlatıyorlar.

Eğer bu kravatlardan edinmek isterseniz. woodthumb.com adresinden ulaşabilirsiniz...

Wood Thumb Facebook